diumenge, 8 de juliol del 2012

Caixa folrada blaueta -Fase 1-






No hi ha millor treball que el realitzat pel tàndem pares-filles/s. Així aconseguim no tan sols el resultat físic d'un projecte també hi son tots els records de quan erem petits, que van sortint entre "enganxa aquí aquesta peça de tela o aquest altre color de fil li va molt millor".


Poc temps tinc per poder compartir amb els meus pares, (com ens passa a quasi tots), y són aquets moments els que retallo i afageixo al meu àlbum......d'aquí a un temps prendran part del meu ÀLBUM DE RECORDS.





De com una caixa de pi es transforma en un espectacular cosidor. Amb moltíssima imaginació, treball en equip i amb unes teles, cola blanca, buates, feltre i fils, ho hem aconseguit.





Ara queda l'acabat final per a l'interior: dues safates de fusta amb els seus compartiments per poder col · locar les bobines de fil que utilitzo per a les labors de patchwork. Per fi les tindré totes juntes (a part les de fil mouliné).




I com m' embogeixen els cors .......
Quin detall possar a la tapa per donar-li un toc especial?. Vaig estar pensant en algun brodat de costura, però i si algun dia li dono un altre ús a la caixa?
Així que un cor amb la meva inicial penso que es el millor.


Ha quedat d'allò més xulo, o això em sembla a mi, no creieu???

3 comentaris:

  1. Si, t'ha quedat molt bé. :)

    ResponElimina
  2. Yo no te puedo dar miopinion, ya que soy parte interesada en el proyecto.

    De todas formas digo y aseguro que los comentarios a pie de imagen son muy satisfactorios.

    ResponElimina
  3. Querida hija no solo me ha gustado.Es primoroso como todo lo que tu haces y sale de tus manos.
    Las palabras no pueden expresar toda la belleza que ese trabajo contiene.En ti existe lo creativo y todo lo que tiene que ver con el arte.

    ResponElimina