divendres, 16 de novembre del 2012

De com aprofitar les restes...CUINA DE RECAPTE

El concepte de cuina de recapte m'apassiona. De fet ha estat la cuina de subsistència durant segles i ha donat pas als plats típics de cada indret. Si mirem una mica, et diuen si un poble, una comarca o regió ha estat mes rica o pobre, no mes cal veure la diversitat dels seus ingredients o si el proces d'elaboració es mes complex.

Que es si no la coca d'arengada, el suquet de peix, els canelons, les croquetes, la paella? Anant mes lluny, la pizza, les galetts, els 'pies' salats o dolços, el cumble......Es la forma de fer un bon àpat, amb el que els productes que tens a l'abast i com aprofitar-los quan en tens molta collita.

Doncs be, que fem quan tenim restes de pa o el pa de pessic i les magdalenes o galetes s'han tornat dures o passades??? Fem PUDING!!!

 

Aquests bocinets son perfectes! Els vaig fer aprofitant la part superior dels cupcakes de xocolata, per les de Nutella amb Ferrero Rocher i amb les restes d'haver esmicolat una 'Red Velvet'.

Despès els hi poses una mica de sucre glass i ja tens una dolça temptació. Ja ja ja, per mi si que ho es.


El motllo es una passada, embogeix-ho amb ells. Sort en tinc de l'ampli repertori que he anant fent amb els anys. Encara que sempre acabo fent servir els mateixos quatre de sempre. Que li farem son els meus 'prefes'.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada