D'un temps ençà, el gust per la cuina anglesa es el meu deleig. Trobo que es del tot injust la mala fama que te.
Imagina desprès de tot un dia a les excavacions amb els genolls clavats a les pedres o be garbellant, amb el fred d'Anglaterra que encara que era estiu feia un fred de Deu ni do! I amb un sandwich per dinar i la beneïda aturada del 'tea time'. Quan arribàvem al campament i desprès d'una reconfortant dutxa calentona en unes instal·lacions precàries, era l'hora del millor àpat del dia. Aquells 'pies' de vedella amb les verduretes i la seva salsa......ummmmmm. I que dir de les postres, sempre acompanyades de la crema anglesa. Tot un plaer!
Aixì, que quan vaig anar a Londres al 2010, em vaig comprar alguns llibres i vaig fer una visita a http://hummingbirdbakery.com/
Allò era lo meu! Llavors vaig començar a la recerca de receptes, experimentar, fer-les meves. Sense adonar-me quan anava a casa d'amics esperaven les meves postres i jo encantadísima. M'agrada veure com gaudeixen al veure-les .....es com quan era nena i anàvem a la pastisseria, no sabia on mirar, ni que escollir. Doncs es el mateix, se'ls il·luminen els ulls i al tastar-les, encara es millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada