dimecres, 21 de novembre del 2012

El Nadal es a tocar!

Fa dies que ja estic pensant en com decorar les cupcakes i les galetes per nadal. Em ve una idea i desprès un altre... i les visualitzo, penso si ara quedarà millor aquest detall o aquell altre. I els sprinkles, aixo es un altre qüestió  perquè hi ha de tants tipus... em sembla que podria embojir!!!


A mes Cristina de Puces Llamineres http://www.pucesllamineres.com/ porta uns dies fent-me dentetes amb totes les coses que anava a portar a la botiga. Vinga penjar fotos de totes les coses....i que passa? Doncs una es de provocació fàcil i ja hi som. Tan senzill com connectar-se al facebook, veure les novetats i demanar-li que em reservi.

I avui ja no podia mes, m'he acostat a Esparraguera (son 10 minuts). I ala, gaudint com una nena, al veure tot allò que em tenia reservat.

A mes sempre es tant agradable trobar-se amb una amiga i petar la xerradeta.


Que era el que tocava endur-me? Doncs els motllos per a cupcakes verds, el colorant verd de nadal, els dos pots de sprinkles de Wilton, la boquilla 2D i els dos adaptadors, el gran i el petit,.
La resta ha estat....com diria, un deixar-me anar. I dins de la comanda extra hi va: fondant liquid, la boquilla per delinear les galetes, purpurina vermella i d'argent, un set de talladors per galetes grans i un altre de petit, un joc de tres talladors amb expulsor per a fondant de 'floc de neu' i l'altre que surt a la foto es de fulla de grèvol, el tinc des de fa un dies pero com que encara no l'he ensetat, doncs ala a la foto que ha anat.


Aquests son els nous talladors de galetes grans, a que et pots imaginar moltíssimes decoracions?


Llastima de la foto, son petits. Poden quedar ideals com a galetones a sobre d'una cupcake.


Ara la resta, els que tinc de fa anys.

Nomes cal posar-se un polsim de farina al nas i fer anar el corró a l'hora que el forn va escalfant la cuina i perfuma tota la casa.

2 comentaris:

  1. jijiji Que conste que no es mi intención provocarte¡¡¡¡¡ Pero es que todo es tan monoooooooo jijiji

    ResponElimina
  2. Siiiii, ya sabes que lo disfruto un montón. Creo que en tu tienda me vuelvo como una niña pequeña.
    Eres mi tercera seguidora de honor!!!!

    ResponElimina